S, L of SL Track massagestoel?

Leuk hoor al die benamingen, maar wat houdt S, L of SL Track nou allemaal in?
In dit artikel gaan wij daar dieper op in.

S Track, L Track en SL Track zijn product specifieke benamingen voor de lengte van de rail, waar de massagerollers doorheen rollen.

S Track

S Track staat voor Sinusoidal Track (Sinusvormig) en zorgt voor een diepere massage op de nek en onderrug, waar meer kromming is dan gewoon recht omhoog en omlaag. Als de rollenbaan recht was, heeft u lichaamsdelen die niet gemasseerd worden.

L Track

De L Track staat voor Long Track. Een L-track massagestoel heeft een verlengde rollenbaan die doorloopt onder de onderrug naar de bilspieren en de bovenkant van de hamstrings.

SL Track

SL-rail staat voor Sinusoidal Long Track en is dus een gecombineerde versie van S-rail & L-rail met bochten. Reizend vanaf het hoofd zorgen de rollen voor een veel diepere massage op de nek en onderrug waar meer kromming van de wervelkolom zichtbaar is. Deze SL baancombinatie is geschikt voor mensen met nekpijn en lage rugklachten.

Uitleg S, L of SL Track

Voor de kleinere mensen onder ons is wellicht een S Track voldoende maar bent u wat langer is deze waarschijnlijk te klein voor u. Wanneer u wat langer bent blijven er nog twee keuzes over, de L en de SL. De L Track kwam eerder dan de SL Track uit en beide zijn ontworpen voor langere mensen.

Conclusie: De SL Track past het beste bij ieder lichaam. Klein of groot maakt bij een SL Track niet veel uit. Let wel op dat er een lichaamsscan module op zit, dan zit u zeker goed!

Massagestoel SL-R8 SL Track

Probeer een massagestoel uit!

Het belangrijkste bij het kopen van een massagestoel is dat u er van kunt genieten. Oftewel, dat je er heerlijk in zit en een heerlijke massage van krijgt. In onze showroom kunt u de massagestoelen natuurlijk uitproberen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *