Retourneren

Het kan natuurlijk altijd gebeuren; U bent niet tevreden met uw aankoop en u wilt de bestelling retourneren.
Wij proberen altijd met een passende oplossing te komen, maar het kan zo zijn dat het product gewoon niet bij u/jullie past.
Het product retourneren werkt als volgt.

Retourbeleid voor massagestoelen die aangeschaft zijn via de webshop:

  1. We bieden een retourbeleid van 14 dagen op alle massagestoelen die bij ons via de webshop zijn gekocht. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u de stoel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling van de aankoopprijs, maar zijn wij wel genoodzaakt om bezorg- en (eventuele) retour -kosten in rekening te brengen.
  2. De massagestoel moet in goede staat worden geretourneerd en met alle accessoires en documentatie die bij de stoel zijn geleverd. Als de stoel beschadigd, vervuild of onvolledig is bij ontvangst, behouden wij ons het recht voor om de terugbetaling te weigeren, schoonmaakkosten of een restocking fee in rekening te brengen.
  3. Als u besluit om de massagestoel terug te sturen, neem dan contact met ons op om een retourverzoek in te dienen. We sturen u vervolgens de instructies voor het retourneren van de stoel.
  4. Zodra we de geretourneerde massagestoel hebben ontvangen en gecontroleerd op schade, defecten of vervuiling, zullen we de terugbetaling verwerken. De terugbetaling wordt meestal binnen 5-7 werkdagen verwerkt en teruggestort op de betaalmethode die bij de aankoop is gebruikt.
  5. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van de massagestoel voor uw rekening zijn, tenzij de stoel defect of beschadigd is bij ontvangst. In dat geval komen wij met een passende oplossing.

Adres voor retourneren:
Massagestoelwinkel.nl
Hogebrinkerweg 12
3871 KN Hoevelaken

Ophaalservice:
Wij kunnen de stoel op komen halen tegen het volgende tarief: €1,50 x het aantal kilometers vanaf onze locatie Hoevelaken.

Retourneren